Verkeer op school

Actie 'Helm Op, Fluo Top'

Sinds 6 november zijn we opnieuw gestart met de verkeersactie: ‘Helm Op, Fluo Top’, dit in samenwerking met de Vlaamse Verkeersstichting.

We willen de kinderen stimuleren om zich zo veilig mogelijk in het verkeer te begeven. In deze donkere periode van het jaar, is de fluojas dan ook héél belangrijk.

De fietshelm dragen tijdens het fietsen zorgt ook voor extra bescherming.

De actie ‘Helm Op, Fluo Top’ loopt tussen herfstvakantie en krokusvakantie. Elke dag de fluojas dragen, wordt elke dag beloond met een sticker. Voor het dragen van de fietshelm is er een extra sticker voorzien.

Elke leerling krijgt een spaarkaart waar er 3 beloningen te verdienen zijn: kans op het ontwerpen van een unieke fietshelm, een gratis bezoek aan het Serpentarium en een gratis bezoek aan de Zoo of Planckendael!