MOS (Milieuzorg op school)

Nieuw materiaal voor de Groene Ridders

Dankzij de "Mooimakers" konden we nieuw materiaal krijgen om de speelplaats netjes te houden!

Zwerfvuilactie

Verschillende klassen deden op dinsdag 20 maart mee aan de zwerfvuilactie. De straten rond de scholen werden opgeruimd...

Zorg dragen voor de natuur

Zorg dragen voor de natuur... dit deden verschillende klassen ook tijdens hun bosuitstap. In de klassen werden plantjes gezet. Zo proberen we ook de natuur wat in de klas te brengen. Verantwoordelijkheid dragen voor het verzorgen van het plantje hoort er ook bij.

STRAPDAG

Wauw zo veel kinderen die vandaag extra hun best deden om met hun fiets of te voet naar school te komen. Een dikke duim voor iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. Jullie zijn massaal met de fluojas en de fietshelm naar school gekomen. Meer foto's bij 'fotoalbum'.

MOS-leerlingen

In het 4de leerjaar werden er 2 MOS-leerlingen verkozen. Proficiat aan Esthé en Maxime!