1.5 Oudercomité

Beste ouder, ken je de oudervereniging al?

We zijn een heel diverse groep van ouders die tal van activiteiten organiseert en ondersteunt om zo onze kinderen een fantastisch schooljaar te bezorgen. Met de opbrengst van de activiteiten kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen zich in een prima leer-en leefomgeving kunnen ontwikkelen. 

We kunnen altijd helpende handen of inspiratie gebruiken. Dus zin om je handen uit de mouwen te steken en mee te helpen? Dat kan. 

Kom naar de volgende vergadering! Contacteer ons gerust voor meer info!

Willen jullie helpen maar zijn jullie geen fan van vergaderingen? Ook geen probleem, we kunnen op de activiteiten altijd vrijwilligers gebruiken, spreek gerust iemand van het bestuur aan, of stuur ons een mailtje.

Wil je meer info over het oudercomité en de werking/activiteiten? Stuur een mailtje naar oudervereniging [at] mmibasisschool.be (oudervereniging [at] mmibasisschool.be) en we nemen zo vlug mogelijk contact met je op.

Kijk gerust ook eens op onze Facebookpagina of op de website van de school onder de rubriek ‘Info > oudervereniging’. Je vindt er terug welke ouders al lid zijn, misschien ken je al iemand? 

 

Hopelijk kunnen we jou verwelkomen, De oudervereniging MMI Basisschool

 

Samenstelling van het dagelijks bestuur

Voorzitter

Rekha Vandenweghe

 

Ondervoorzitter

Lies Debacker

 

Secretaris

Joke Crepeele

 

Schatbewaarder

Karolien Vanoverbeke

 

oudervereniging [at] mmibasisschool.be

 

 

Leden van het oudercomité

Leden van het oudercomité (deze lijst wordt na de volgende vergadering verder aangevuld)

Kirsten Delaey, Kirsten Delbarge, Vanessa Dewulf, Stefanie Hallein, Tanja Raes, Melanie Van De Walle, Jolien Degraeve, Eline Vanhoutte, Ilse Vanthuyne, Nikita Vandendriessche