6de leerjaar

Juf Annick heet je van harte welkom in het 6de leerjaar!

Project gezondheid Red een leven

Vandaag kregen we lessen over EHBO, reanimatie en het gebruik van het AED- toestel.

Zo trots op iedereen...

Dankjewel voor jullie inzet!

Voorbereiding kersttoneel

Rollen verdelen, mis doorlezen, teksten aanpassen, expressie durven tonen... we doen ons best om een mooi kersttoneel voor te bereiden!

Examentijd...veel succes iedereen!

Sint en zijn pieten op bezoek in de klas!

Dankjewel voor het bezoek en de cadeautjes!

Vandaag hoog bezoek in onze klas... spannend!

Zou Sint tevreden zijn met ons geschenkenboek? Een geschenkbon voor een massage door turnpiet, een ontbijt op bed door kookpiet, een jaar gratis winkelen, een make-over voor het paard van Sint... die lieve Sint zal nogal verwend worden... Alle foto’s vind je bij foto-album.

Bewegingstussendoortjes tijdens de toetsenperiode...

Bewust worden van je ademhaling en hartslag kan je gebruiken om tot rust te komen... Inspanning en ontspanning volgen elkaar op. Ik wens alvast ieder van het zesde een inspannende, maar ook een ontspannende toetsenperiode toe! Geloof in jezelf en ga ervoor! Veel succes! Groetjes, juf Annick

Druk druk druk... voorbereiding sintverhaal in de derdekleuterklas

Voorbereiden van een sinterverhaal voor de kleuters

Vandaag zijn de voorbereidingen gestart om een Sintverhaal te zoeken voor de kleuters! In de bib gaan we ook op zoek naar voorleesboeken!

LIST-project

Gezellig in de klas met een boekje in een hoekje. Morgen gaan we weer samen naar de bib om nieuwe boeken te kiezen! Alle foto’s van vandaag vind je bij foto-album.