3K Flon Flon

Juf Jana heet je van harte welkom in het 3de kleuter!

Geniet van de vakantie

Schoolreis 'De Sierk'

Samen op schoolreis naar De Sierk. Wat een pret! Bekijk zeker eens het album over de klassen heen.

Blijvelde

Voor de laatste keer trokken we samen naar Blijvelde.

Papadag

Na lang aftellen, was het vandaag eindelijk papadag. Timmeren, fruit snijden, spelletjes spelen.... Wat genoten de kinderen van de voormiddag. Hopelijk de papa's ook. Neem zeker eens een kijkje in het album over de klassen heen.

Franse taalspelletjes

Leerlingen van het middelbaar kwamen Franse taalspelletjes spelen in de klas. In elk groepje kwam een ander thema aan bod.

Schrijfdans in de klas

Elke maand schrijfdansen we in de klas. We bewegen met twee handen tegelijk ritmisch op muziek en oefenen zo heel wat vaardigheden wie we kunnen gebruiken om te leren schrijven. Wat waren de kleuters trots op hun mooie vrolijke bloem.

Schapenboerderij

Samen brachten we een bezoekje aan de schapenboerderij te Aartrijke. Lammetjes melk geven, schaap helpen scheren, schapen voederen, tanden tellen.... Onze voormiddag was goed gevuld. Om af te sluiten kregen we een ijsje gemaakt van schapenmelk. Lekker!

Naar de bloemenwinkel en daarna bloemen zaaien

Nadat we over bloemen gebrainstormd hadden in de klas, brachten we een bezoekje aan de bloemenwinkel. We kochten er enkele fleurige plantjes en verschillende zaden. Daarna zaaiden we er natuurlijk op los.

thema eieren - paaseierenraap

Eitjes bakken, geluideneieren zoeken, twister met lettereitjes... aan eieren geen gebrek de voorbije twee weken! Het hoogtepunt van dit thema was natuurlijk de paaseierenraap. Meer foto's vinden jullie terug in het album over de klassen heen. Veel kijkplezier!

Rollebolle

Springkastelen, gekke fietsen, parcours... We hadden heel wat te doen in rollebolle. Bekijk zeker ook eens het album over de klassen heen.