3K Flon Flon

Juf Jana heet je van harte welkom in het 3de kleuter!

Vogels op bezoek

Vorige week kregen we heel bijzonder bezoek.

Thema vogels, projectnamiddag en carnaval

De laatste weken stond er heel wat op onze planning. De donderdag voor het schoolfeest was er een projectnamiddag. Wij werkten samen met het tweede leerjaar. Bij juf Amélie deden de kinderen een inlevingsactiviteit, bij mij staken we de handen uit de mouwen om te scheerschuimschilderen. Wat een pret! Net voor de vakantie trokken de kinderen verkleedkledij aan en brachten we verkleed een bezoekje aan Blijvelde. Neem zeker eens een kijkje in het album over de klassen heen. Fijne vakantie!

Blijvelde & knutselvoormiddag

We hebben de week gestart met heel wat uitstapjes. Op maandag gingen we naar Blijvelde en op dinsdag kwamen de leerlingen van het middelbaar ons halen om te knutselen. Meer foto's vind je in het album over de klassen heen.

Thema de ruimte - deel 2

'Juf, ik zou zo graag eens een raket maken met allemaal verschillende dingen'. ... Wat begon als een knotsgek idee, eindigde als een knutselproject. De kinderen bedachten zelf hoe hun raket er moest uitzien en gingen aan de slag.

Thema de ruimte

Brainstormen over de ruimte, een bedieningspaneel in de klas, ruimtewezens knutselen, pannenkoeken (zonnen) bakken, de zwaartekracht uitdagen... wat was het een fijne week! Kijken jullie mee?

Sneeuwpret!

Samen met de tweede kleuterklas maakten we een sneeuwman. Wat een pret!

Thema tanden poetsen

Tijdens thema tanden poetsen, poetsten we natuurlijk heel erg vaak onze tanden. Op vrijdag belden we 'mevrouw de controleur'. Ze kwam kijken of alle tanden wel netjes gepoetst waren. Wat deden de kinderen hun best om een stralend gebit te hebben.

Thema Kerst

Nieuwjaarsbrieven knutselen, het Kerstverhaal naspelen, de kerstboom samen versieren.... Wat was het een gezellige periode in de klas. Meer foto's vind je terug in het album over de klassen heen. Fijne vakantie!

Thema Sint is jarig

Wat een feest! Sinterklaas is jarig. We bakten koekjes, dansten voor zijn verjaardag... Een aantal studenten van het middelbaar kwamen deze week ook gezelschapsspelletjes spelen en fruit snijden. Meer foto's vind je in het album over de klassen heen.

Zesde leerjaar kwam voorlezen

Vorige week kwam het zesde leerjaar mooie verhalen over Sint en Piet voorlezen in de klas. Meer foto's vind je in het album 'over de klassen heen'.