3K Flon Flon

Juf Jana heet je van harte welkom in het 3de kleuter!

Thema axenroos

De leiding nemen als een leeuw, zorgen als een bever, complimenten geven als een wasbeer, schitteren als een pauw... Deze week maakten we kennis met alle dieren uit onze dierenstad. Neem zeker ook eens een kijkje in het album over de klassen heen.

Smoothie maken

MMM lekker!

Thema lekker en gezond

Op donderdag gingen we samen naar de markt om groenten te kopen. Hiermee maakten we heerlijke groentesoep. Net als echte koks proefden we de soep en dachten we na hoe we het nog lekkerder konden maken. Nog wat langer mixen, nog wat kruiden en daarna konden we lekker smullen. We ontbeten ook samen in de klas en speelden een zintuigspel moet groenten en fruit. Wie kon raden wat hij voelde, rook of smaakte?

Thema herfst

Deze nacht is er bezoek in de klas geweest. Een kabouter had kabouterpapier gebracht. Er lag ook een briefje: dit is kabouterpapier. Maak het nat en ontdek. Dat probeerden we met veel plezier uit. Natuurlijk stonden er ook nog een heleboel andere dingen op ons programma. Kijk je mee?

Bosbezoek

Voorbije woensdag gingen we met alle kleuterklassen naar het bos. Daar vonden we kabouters die allemaal een opdracht voor ons hadden. We raapten ook wat herfstvruchten bij elkaar om in de klas mee aan de slag te gaan. Kijk je mee naar ons bosavontuur?

Thema Verkeer

De straat leren oversteken, een zebrapad knutselen, een fiets van dichtbij bekijken, voertuigen calqueren... We beleefden weer heel wat. Meer foto's vind je in het album 'Over de klassen heen'.

Blijvelde

Maandag gingen we voor het eerst naar Blijvelde. We speelden een soort muzikaal pak en deden verschillende opdrachten. Meer foto's vind je in het album over de klassen heen.

Thema 'Weer naar school'

Kijk je mee naar onze eerste avonturen in de derde kleuterklas? Neem zeker ook eens een kijkje in het album 'Over de klassen heen'.