3de leerjaar

Juf Tine heet je van harte welkom in het 3de leerjaar!

Alles met de bal

Deze week deden we een sportnamiddag in Torhout. Het was een programma met allerlei spelen. Wat je toch niet allemaal kan doen met een bal. Alle formaten werden gebruikt. De kinderen beleefden een fijne, sportieve namiddag.

Dag van de jeugdbeweging.

Clémence, Rune, Daan en Simon zijn fier dat ze lid zijn van een jeugdbeweging. Ze vinden het er leuk, spelen toffe spelletjes en maken er veel plezier!

Giacometti

Na het bekijken van enkele werken van kunstenaar Giacometti, gingen we zelf aan de slag. Met ijzerdraad, aluminiumfolie en klei maakten we ons eigen kunstwerk! We voelden ons echte kunstenaars en waren terecht trots op ons werk! Meer foto's vind je in het album.

We zijn het noorden (niet) kwijt!

Na het leren over de windrichtingen tekenden we zelf een windroos! Meer foto's vind je in het album.

Er was eens.... een prachtige herfstdag!

We trokken met onze klas naar Bulskampveld om de herfst in het bos te beleven. Onze gids had allerlei activiteiten voor ons voorzien. We verkenden het bos op een leuke en leerrijke manier. De gids vertelde onze interessante weetjes en ze liet ons een heksenkring en speciale paddenstoelen zien. Een unieke ervaring! Dank je wel aan onze gids voor de boeiende voormiddag!

We voelen ons rijk!

Wij leerden vandaag gepast betalen en teruggeven. Met echt geld? Jammer genoeg niet! Maar we speelden dat het geld wél echt was en we voelden ons heel erg rijk! We weten nu heel goed welke munten en biljetten er bestaan. Aan ons moet je geen muntje van 3 cent of biljet van 4 euro vragen.... daar trappen wij niet in!

Spaar je met ons mee?

Wij sparen punten uit de Krant van West-Vlaanderen! Spaar je met ons mee? Wie weet winnen wij een daguitstap naar de Efteling!

Dank je wel, Aline!

Dank je wel voor de mooie boeken! We konden niet wachten tot het tijd was om te lezen. Zo'n mooie verhalen! Ook het spel om de tafels te oefenen vinden we heel leuk!

scholenveldoop

Onze supporters waren enthousiast en wij gaven het beste van onszelf want we haalden allemaal de eindmeet! We genoten van de sportieve namiddag!

strapdag

Onder een stralende zon probeerden we het fietsparcours uit. Na de nodige valpartijen durfden we uiteindelijk bijna allemaal met onze fiets over de wip rijden. Lekker spannend en leuk om te doen!