2K Nellie en Cézar

Juf Katrien en Juf Axelle heten je van harte welkom in het 2de kleuter!

Werken voor opendeur

We zijn al enkele weken bezig met de knutselwerkjes voor de opendeur. Zondag 17 maart is het eindelijk zo ver! Na de opendeur zullen alle foto's online komen bij mijn fotoalbums.

Schoolfeest

Aan alle ouders; bedankt voor jullie aanwezigheid op het schoolfeest! De kleuters hebben zich enorm geamuseerd!

Valentijn in de klas

In onze klas waren er enkele vriendjes die een valentijn cadeau hadden voor elkaar. Hier zie je enkele sfeerfoto's.

Thema - Dino

Een tweetal weken hebben we gewerkt rond dinosaurussen. De hele klas werd omgetoverd tot een dino land! Bij fotoalbums kan je alle foto's terugvinden.

Thema - Ziek zijn

We hebben een tweetal weken geleerd rond ziek zijn. Na de kerstvakantie zijn er heel wat kleuters ziek. Als we hoesten wat moeten we dan doen? Als we een vuile neus hebben, hoe snuiten we onze neus? Ook hebben we enkele dokter - en verpleegsters uniformen gekregen. De kleuters hadden er enorm veel plezier mee om zich te verkleden. Dank u mama van Nolle!

Thema Sint

Grootoudersfeest

Na vele voorbereidingen voor het grootoudersfeest, was het eindelijk zo ver! De kleuters keken vol enthousiasme uit naar de komst van de oma's, opa's, omi's, opi's, mammie's, pappie's, ... Wij, de kleuters en de juffen, hebben zich rot geamuseerd! Bedankt aan alle grootouders! Meer foto's vind je bij het mapje 'fotoalbum'.

Spinnen en Halloween

De kleuters hebben veel geleerd over spinnen en hun spinnenweb. Ook hebben we samen pompoensoep gemaakt met spinnenballetje erin. Mmmm, wat hebben we toen gesmuld!

Bos Houthulst

Met de hele kleuterschool zijn we naar het bos in Houthulst geweest. De tweede en derde kleuterklas werden opgesplitst in twee groepen. Samen met twee gidsen gingen we op ontdekkingstocht in het bos. De foto's van de tweede en derde kleuterklas staan samen onder één mapje bij fotoalbum.

Thema Herfst

Twee weken hebben we gewerkt rond thema herfst. Da kinderen waren euforisch en hebben onze herfsttafel rijkelijk gevuld. Meer foto's kan je vinden bij het mapje 'fotoalbum'.