2K Nellie en Cézar

Juf Katrien en Juf Axelle heten je van harte welkom in het 2de kleuter!

Grootoudersfeest

Na vele voorbereidingen voor het grootoudersfeest, was het eindelijk zo ver! De kleuters keken vol enthousiasme uit naar de komst van de oma's, opa's, omi's, opi's, mammie's, pappie's, ... Wij, de kleuters en de juffen, hebben zich rot geamuseerd! Bedankt aan alle grootouders! Meer foto's vind je bij het mapje 'fotoalbum'.

Spinnen en Halloween

De kleuters hebben veel geleerd over spinnen en hun spinnenweb. Ook hebben we samen pompoensoep gemaakt met spinnenballetje erin. Mmmm, wat hebben we toen gesmuld!

Bos Houthulst

Met de hele kleuterschool zijn we naar het bos in Houthulst geweest. De tweede en derde kleuterklas werden opgesplitst in twee groepen. Samen met twee gidsen gingen we op ontdekkingstocht in het bos. De foto's van de tweede en derde kleuterklas staan samen onder één mapje bij fotoalbum.

Thema Herfst

Twee weken hebben we gewerkt rond thema herfst. Da kinderen waren euforisch en hebben onze herfsttafel rijkelijk gevuld. Meer foto's kan je vinden bij het mapje 'fotoalbum'.

Thema fruit

Samen met de kleuters hebben we een hele gezonden week achter de rug. We zijn naar de markt geweest om fruit en hebben in klas fruitsalade gemaakt.

Thema - Terug naar school !

Samen met de vriendjes zijn we op ontdekkingstocht gegaan in de kleuterklas. We zitten niet meer in de Julesklas, maar in de Nellie en Cezar klas. Ook hebben we nieuwe symbolen. Meisjes hebben Nellie symbolen en jongens hebben Cezar symbolen. Om alle foto's te zien, ga je naar fotoalbum