2K Nellie en Cézar

Juf Katrien en Juf Axelle heten je van harte welkom in het 2de kleuter!

Schoolreis - Boudewijn Seapark

Wat waren we blij dat we eindelijk op de bus zaten. Het liedje 'We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal, ... ' werd herhaaldelijk gezongen in de bus. In de voormiddag hebben even achter de schermen gemogen en kregen we tijd om de zeeleeuwen en dolfijnen te leren kennen. Na de middag zijn we naar de dolfijnen - en zeeleeuwen show. Even hebben we de tijd gehad om zowel binnen als buiten te spelen. Wat hebben de kleuters zich geamuseerd!

Schoolreis - Boudewijn Seapark

Foto's papadag

Aanstaande vrijdag is het papadag in de klas. We hebben enkele foto's genomen die we zullen gebruiken voor het papadag cadeau. (andere foto's bij fotoalbum)

Bezoek middelbaar

Het 6de middelbaar is bij ons op bezoek geweest. Samen spelen we allerlei spelletjes. Zie andere foto's bij mapje 'fotoalbum'.

Bezoek juf Katrien

Juf Katrien is op bezoek geweest in de klas. De kleuters hebben op haar gips mogen tekenen. Na de vakantie komt juf Katrien terug!

Brood maken in de klas

We hebben de voorbije weken heel wat geleerd over vasten en brood. Donderdag hebben we brood gemaakt in de klas om het vrijdag op te eten. Smakelijk!

Paaseierenraap

Bedankt aan alle ouders die aanwezig waren bij de paaseierenraap. De kleuterleidsters, de kleuters en ikzelf hebben er enorm van genoten. De paasvakantie kan dan ook 'eindelijk' van start gaan. Alle foto's kan je terug vinden onder het mapje 'fotoalbum'.

Eitjes eten in de klas

We hebben vrijdag in de klas eens gekeken wat het verschil is tussen een roerei en een spiegelei. Mmm, wat was dat lekker!

Thema Kip

We zijn in de klas volop bezig geweest met de paasmandjes klaar te krijgen voor de paaseierenraap. Ook hebben we heel wat geleerd over de boerderij in het kakelend kippenmuseum. Foto's kan je terug vinden in de map 'fotoalbum'.

Werken voor opendeur

We zijn al enkele weken bezig met de knutselwerkjes voor de opendeur. Zondag 17 maart is het eindelijk zo ver! Na de opendeur zullen alle foto's online komen bij mijn fotoalbums.