2K Nellie en Cézar

Juf Katrien en Juf Axelle heten je van harte welkom in het 2de kleuter!

Bezoek juf Katrien

Juf Katrien is op bezoek geweest in de klas. De kleuters hebben op haar gips mogen tekenen. Na de vakantie komt juf Katrien terug!

Brood maken in de klas

We hebben de voorbije weken heel wat geleerd over vasten en brood. Donderdag hebben we brood gemaakt in de klas om het vrijdag op te eten. Smakelijk!

Paaseierenraap

Bedankt aan alle ouders die aanwezig waren bij de paaseierenraap. De kleuterleidsters, de kleuters en ikzelf hebben er enorm van genoten. De paasvakantie kan dan ook 'eindelijk' van start gaan. Alle foto's kan je terug vinden onder het mapje 'fotoalbum'.

Eitjes eten in de klas

We hebben vrijdag in de klas eens gekeken wat het verschil is tussen een roerei en een spiegelei. Mmm, wat was dat lekker!

Thema Kip

We zijn in de klas volop bezig geweest met de paasmandjes klaar te krijgen voor de paaseierenraap. Ook hebben we heel wat geleerd over de boerderij in het kakelend kippenmuseum. Foto's kan je terug vinden in de map 'fotoalbum'.

Werken voor opendeur

We zijn al enkele weken bezig met de knutselwerkjes voor de opendeur. Zondag 17 maart is het eindelijk zo ver! Na de opendeur zullen alle foto's online komen bij mijn fotoalbums.

Schoolfeest

Aan alle ouders; bedankt voor jullie aanwezigheid op het schoolfeest! De kleuters hebben zich enorm geamuseerd!

Valentijn in de klas

In onze klas waren er enkele vriendjes die een valentijn cadeau hadden voor elkaar. Hier zie je enkele sfeerfoto's.

Thema - Dino

Een tweetal weken hebben we gewerkt rond dinosaurussen. De hele klas werd omgetoverd tot een dino land! Bij fotoalbums kan je alle foto's terugvinden.

Thema - Ziek zijn

We hebben een tweetal weken geleerd rond ziek zijn. Na de kerstvakantie zijn er heel wat kleuters ziek. Als we hoesten wat moeten we dan doen? Als we een vuile neus hebben, hoe snuiten we onze neus? Ook hebben we enkele dokter - en verpleegsters uniformen gekregen. De kleuters hadden er enorm veel plezier mee om zich te verkleden. Dank u mama van Nolle!