1KC/2K Nellie en Cézar

Juf Katrien en Juf Axelle heten je van harte welkom in het 2de kleuter!

Thema Dinosaurus

Wekenlang waren we de klas aan het voorbereiden op de opendeurdag. Het thema voor heel de school was 'Geschiedenis', wij kozen om te werken rond dinosaurussen. Alle foto's staan onder het mapje fotoalbums! Neem zeker en vast een kijkje!

Thema Muziek en Carnaval

Wie had er zin in een feestje? Ja hoor, onze Nellie en Cezar vriendjes zagen het helemaal zitten!

Thema ziek zijn

Heel wat kleuters zijn ziek geworden tijdens deze week. De griep was zeker en vast in de buurt. Zo hebben we geleerd wat er bij een doktersbezoek allemaal kan gebeuren.

Thema winter

Na de kerstvakantie was het tijd om terug wat te knutselen en werken in klas. Het is nog steeds koud buiten, dus thema winter is hier zeker toepasselijk.

Thema Kerstmis

De laatste schooldag van dit jaar zit erop! De kleuters kunnen even uitrusten tijdens de kerstvakantie. Het rendier Rudolf werd gemaakt, de kleuters kunnen hun versje opzeggen tijdens de feestdagen. Prettige feestdagen en de beste wensen!!

Sneeuwpret

Wat een weer hadden we deze week! Toen konden we ook niet anders dan eens naar buiten te gaan en in de sneeuw te spelen. Sneeuwballen, sneeuwman, engeltje nabootsen, ... alles werd gedaan.

Sinterklaasfeest

Wat zijn de kleuters flink geweest toen Sinterklaas en de zwarte pieten kwamen. Geen wenende, maar blije gezichtjes.

Thema Sinterklaas

Twee weken hebben we ons voorbereid op het bezoek van Sinterklaas en zijn pieten. Heel wat werk ging hier aan te pas. Het was een plezier om de kleuters zo bezig te zien! Meer foto's zijn te zien onder het mapje 'fotoalbum'.

Thema grootouders

Vele kleuters keken uit naar het bezoek van de grootouders. Maar heel wat voorbereidingswerk kwam hier aan te pas. De foto's van het feest komen binnenkort op de site. Deze zullen te vinden zijn bij het mapje 'fotoalbums'.

Thema Dozen

Dozen groot, klein, smal, dik, groot, kort, ... Allerlei vormen en modellen hadden we in onze klas. Wat een plezier om hiermee te spelen. De kleuters verstoppen zich in dozen, stapelen van dozen, tekenen in dozen, ...