1KA/B Julesklas

Juf Sofie heet je van harte welkom in de Julesklas! Meer foto's vind je terug onder de rubriek " in mijn klas" bij " fotoalbums"

Hoera ! Mirthe in de gloria ! Ze viere haar derde verjaardag !

Een dikke proficiat Mirthe ! Ze trakteerde met een puntzakje zelfgemaakte popcorn ZONDER suiker ...Dank u wel voor het gezonde snoepje. Meerr foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum " Juf Sofie

Hiep hiep hoera ! Tabarak is 3 jaar !

Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum "

Welkom aan onze nieuwe vriendjes

Op maandag 6 november was het een nieuwe instapdatum voor Do , Lander , Lauren en Elien. Welkom in ons klasje ! Veel plezier ! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum "

Jules , onze klaspop vierde zijn verjaardag

De hele week werd de verjaardag van Jules voorbereid. Zo maakten we kennis met " een verjaardag vieren" Als kers op de taart smulden we een lekkere koekjestaart. Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum "

Hiep hiep hoera ! Emma is 3 jaar !

Emma bracht van thuis haar lievelingspopje Lotte mee. Zo hadden we vandaag twee Lottes in de klas . Emma trakteerde met een pakje en we smulden ook lekkere mini cakes. Een dikke proficiat Emma ! We wensen je een superfijn weekend toe !

Thema : veilig in het verkeer

Meer foto's kan je vinden onder " de rubriek " mijn klas" onder 'fotoalbum'

Hiep hiep hoera ! Nolle blies 3 kaarjes uit !

Een dikke proficiat Nolle! In de verjaardagsmand was versierd met 3 ballonnen, want Nolle is 3 jaar ! In de mand bracht hij zijn lievelingsauto mee : een echte racewagen ! Wat leuk was dat om met zijn auto de hele dag te mogen spelen.

Hieperdepiep hoera ! Guillaume is 3 jaar !

Vandaag straalde onze Guillaume in de klas .Hij bracht van thuis zijn lievelingstractor mee met aanhangwagen. Guillaume kreeg van alle kinderen een dikke zoen. Daarna trakteerde hij met lekkere wafeltjes in hartjesvorm. Mmmm...lekker !

Hiep hiep hoera ! Mil is 3 jaar!

Vandaag is Mil de eerste jarige in de klas. Hij koos ervoor om op de stoel te staan en genoot terwijl wij dansten op de muziek van zijn meegebrachte CD " Piet Piraat". Tijdens het vieren vertelde Mil bij zijn foto's van baby .. tot NU ! Na de speeltijd smulden we lekkere cakes. Mil at degene op met het gouden vlaggetje. og een hele fijne verjaardag ! Juf Sofie

Welkom in de Julesklas

Hallo , Dit zijn onze vriendjes , van Jules en juf Sofie. Op de eerste schooldag ontdekten we de klas met de speelhoekjes en het vele speelgoed. OP donderdag 6 september krgen we er nog een vriendje bij : Aiden. Welkom ! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek ' mijn fotoalbum'