1KA/B Julesklas

Juf Sofie en juf Griet heten je van harte welkom in de Julesklas! Meer foto's vind je terug onder de rubriek " in mijn klas" bij " fotoalbums"

1KL A - Julesklas - sneeuwpret

Meer foto's kan je vinden in de rubriek " mijn fotoalbum"

1KL-Julesklas - welkom aan de nieuwe instappertjes

Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotallbum"

1KL A -Julesklas - thema schoenen

Aan de ontdektafel kregen de kinderen kans om schoenen te passen en te kopen. De laarzen en de schoenen met hoge hakken vonden de kinderen superleuk! Klik klik klak! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek : mijn fotoalbums

1KL1 -Julesklas-

Tijdens de voorleesweek kregen we bezoek van een Mevrouw uit de bib om een boekje voor te lezen . Het is de bedoeling om kinderen laten kennis te maken met leuke leeservaringen! Dank je wel!

1KL A/B julesklas -verjaardag Fons

Vandaag blies Fons 3 kaarsjes uit ! Een hele dikke proficiat! We wensen je nog een hele fijne dag toe! Juf Sofie

Welkom aan de nieuwe instappers maand november

Van harte welkom in de klas. We wensen jullie een hele fijne en leerrijke kleutertijd toe! We hebben er weer vriendjes bij ! Joepie ! Welkom Denise en welkom Maxime! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn album"

1Kl A Louis is 3 jaar !

Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " klasalbum"

1KLA/B bezoek van de mama van Leon " bosdieren"

Onlangs bracht de mama van Leon ons een bezoekje in de klas. Mama Eline kent heel veel over de natuur. Ze is namelijk gebiedscoördinator. Aan de hand van prachtige knuffeldieren, die leven in het bos, vertelde Eline over de bosdieren: de vos , de egel , de uil , de wolf , de vleermuis , de eekhoorn en de ree. Tijdens het hoekenwerk konden we nog veel spelen met deze knuffeldieren . Zo leerden we lief om te gaan met de dieren, net zoals Franciscus. Dank je wel ! Meer foto' s kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum"

1 KL B Rikkiklas - Gaston is 3 jaar !

Van harte gefeliciteerd ! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum"

1KL B Rikkiklas verjaardag Elisa

Een dikke proficiat !