1KA/B Julesklas

Juf Sofie heet je van harte welkom in de Julesklas! Meer foto's vind je terug onder de rubriek " in mijn klas" bij " fotoalbums"

Knuffeltoer op de boerderij

Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum" Ook het verslagje van de boerderij

1KL A/B mamadag

meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum"

Het zusje van Senne op bezoek

Ze dronk een zuigflesje met lekkere melk. Dank je wel voor het bezoekje! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum"

Baby Henri op bezoek

Vandaag kwam Lily met broertje Henri en mama op bezoek. Na het uitkleden kreeg hij een lekker warm badje.We mochten helpen om hem af te spoelen. Hij vond het superleuk. Wat zorgde mama Jennifer zo goed voor haar baby! Dank je wel voor het bezoekje ! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum

Zangere mama op bezoek

De mama van Gaston bracht ons een bezoekje .Ze had de dikke buik steeds mee. Ze bracht wat spulletjes mee die klaar staan voor de komst van de baby : een foto van een wiegje , een dekentje , een knuffel ,... Tot slot mochten we de dikke buik verzorgen met wat zalf " Klop klop , ben je thuis ?" Dank je wel voor het bezoekje! Juf Sofie Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn album"

Hiep hiep hoera ! Lauren is 3 jaar !

Met één adem blies Lauren alle kaarsjes .. nog nooit gezien! Brava!

Spelen in de speeltuin

Thema dans en muziek

In functie van het komend schoolfeest werkten we het thema muziek en dans uit. Bij " mijn fotoalbums " kan je enkele sfeerbeelden vinden.

Welkom aan onze nieuwe instappers

Na de paasvakantie kregen we 4 nieuwe vriendjes om samen mee te spelen en te delen. Welkom in ons klasje ! Daphne , Elisa , Lily en Gaston

Studenten 3 J verzorging op bezoek

Woensdag 18 april kregen we bezoek van de studenten verzorging . We namen o.l.v. hen verschillende fruitsoorten waar met al onze zintuigen. Ze hielpen ons tijdens het drankmomentje en toiletbezoekje. Tijdens de speeltijd speelden de studenten mee.Ten slotte werkten en speelden ze mee. Dank u wel voor de leuke voormiddag ! Meer foto's vind je onder de rubriek " mijn fotoalbums"