1KA/B Julesklas

Juf Sofie en juf Griet heten je van harte welkom in de Julesklas! Meer foto's vind je terug onder de rubriek " in mijn klas" bij " fotoalbums"

1KB Appelmoes

Boer Boris had het zo druk op zijn boerderij. En hij had een verrassing mee. Appels!!! Hiermee maakten we lekkere appelmoes. Smullen maar!

1KL- Julesklas - Naar de boerderij

Naar de boerderij...

Wat hadden we het fijn op de boerderij. Wij mochten er zelf flesjes geven! Wat leuk....

Verjaardag Camille!!! HIEP HIEP HOERAAAAA!!!

Proficiat aan Camille!

Naëthan is 3 jaar ! Hieperdepiep hoera!

Näthan bracht leuk speelgoed mee in de verjaardagsmand. Spulletjes van de paw patrol , auto's van cars en 2 boekjes; In de klas mochten de kinderen met een paarse ketting hiermee spelen . Ik vertelde de 2 verhaaltjes. Nog een hele fijne dag !

Op stap met de buggy

1KLA- Julesklas- Baby Lena op bezoek

Kato kreeg is grote zus geworden van Lena ! Een dikke proficiat ! In de klas kregen we bezoek van baby Lena. We zagen de liefdevolle omgang van mama met baby. Ook wij mochten eens zachtjes op het buikje wrijven. Dan kreeg de slapende Lena een nieuwe luier. Vervolgens begon Lena lichtjes te huilen .. ja, ze kreeg wat honger; Dank je wel voor het bezoekje.

1KLA - Julesklas - mamadag

Een heerlijke voormiddag vol quality - time! Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum"

1KL A - julesklas - welkom aan de nieuwe instappers

Welkom Hailey , Achille, Odil , Louise , Astrid , Jailynne en Kato Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum "

Verjaardag Lauren!

Hieperdepiep HOERA!!!! Wat een fijne dag. En wat een heerlijke traktatie!