1KA/B Julesklas

Juf Sofie heet je van harte welkom in de Julesklas! Meer foto's vind je terug onder de rubriek " in mijn klas" bij " fotoalbums"

Hoera , ook Aiden zijn 3 kaarsjes uit ! Een dikke proficiat!

Hiep hiep hoera ! Fien is 3 jaar !

Fien blaast thuis haar kaarsjes uit op 1 januari 2018. Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn fotoalbum"

Jennyfer is 3 jaar!Een dikke proficiat !

Onze jongste kleuter Jennyfer vierde haar derde verjaardag. Op 29 december is ze jarig. Een dikke proficiat !

Hoera ! Senne is 3 jaar !

Ook Senne vierde vandaag zijn derde verjaardag. Hij kreeg een zoen va alle kindjes . Senne trakteerde met een zakje vol lekker , gezond fruit. MMMMmmm Daarna smulden we lekkere cake

Hiep hiep hoera ! Lotte is 3 jaar !

Het was weer feest in de klas ! Wat fijn! We kregen een pakje en smulden van de lekkere cake Meer foto's kan je vinden onder de rubriek " mijn album"

Hoera ! Yara in de gloria! 3 jaar!

Prettig verjaardag Yara !

Hoera ! Yara in de gloria! 3 jaar!

Prettig verjaardag Yara !

Hiep hiep hoera ! Zoë is 3 jaar

Vandaag is het feest in de klas want Zoë is jarig. Een dikke proficiat ! Meer foto's kan je vinden bij " fotoalbum "

Sint en Zwarte Piet brachten ons een bezoekje

Gisteren hebben we ons schoentje klaargezet .De schoentjes waren gevuld met wortels en suikertjes voor het paard. Ook kreeg het paard een kommetje water. Deze morgen , amaai!!!! Zwarte Piet had de juf haar stoel omgegooid en de Bob de Bouwerstoel. Alle wortels en suikertjes waren verdwenen.. Er lagen vele picknicken op de tafel en enkel in de schoentjes. Het kommetje met water was leeg en lag op de grond. Zwarte Piet had zelfs Jules op de boord van de glijbaan gezet . En foei , dat mag niet ... te gevaarlijk ! De kls kregen ook elk een tekening om in te kleuren en Sint schreef ook een brief. Als de kleuters nu een kleurplaat hebben , mogen ze die in de brievenbus posten in de inkomhal. Die is van Sinterklaas!Hij is blij met een leuke kleurplaat. Op zijn verjaardag hangt hij die allemaal uit !

We wachten op de komst van Sint en Piet